Dag 2

Dag 2 Melick-Nideggen 96km

IMG_1667Vandaag de 2e dag van onze tocht en de dag dat Helene vertrekt naar Italië. Om 0700 waren we al uit de veren na een aangename slapie bapie. Geen douche, maar wel een prima ontbijt bij 5 sterren camping van Gool in Melick. Na ook een kop koffie de route opgepakt. We begonnen met wat gehaper. De bryton zei dat we van de route waren en de kaart gaf anders aan. Even opnieuw gereset daarna bleek het de zeer welkome reisgenoot. In een poep en een scheet vlogen we naar de rust in de buurt van Linnich. Met onderweg nog een noodtoestand, een klote bocht, een uitgleider en een km teller diIMG_1668e alleen maar kuren heeft ‚Ǩ@lk@@. Na de rust met de nodige krentenbollen en Isostar weer doorfietsen. We zijn nog maar net vertrokken of….. Regen!! Regenpakken aan en weer door. Spetter, spatter regen op naar Julich. Flinke staan dip, met val en scheldkannonade. Hup hup naar Duren, dat ging gesmeerd.. Daar flinke lunch rust met bamisoep en muesli repen. We kunnen er weer tegenaan.

IMG_1671Nu komen we meer In de eifel. We passeren een gevaarlijke ku..brug en maken een fijne uit stuur glijder. Maar we komen aan. En dan 1km voordat we bij de camping zijn terwijl we ons oriënteren waar we heen moeten valt Stefan om een schaaft zijn knie. Auw dikke tranen. Met de kleine klimmetjes die net te verhap stukken hadden wordt het hem even teveel.. Gelukkig zijn we snel (na nog een klim) op de camping. Om 1500 uur fietsen we de camping op. Cool goed tempo, petje af voor Stefan. En dan 22,40 armer hebben we een stuk gras en 4 douchemuntjes en IMG_1674begint het grote recupereren. Flink douchen, heerlijk, Pasta, water, Isostar, en een mars en dan beginnen we ons weer beter te voelen, en dat mag ook wel na 96 km fietsen. Stefan voelt zich goed, knie gaat beter. We gaan zo de route voor morgen bekijken. Gemund of Kall en dan naar Gerolstein (of kyllburg) we zien het wel..

Gevoelens. Moe en een beetje bang voor wat komen gaat. Bergop met Zoveel rommel op de fiets is geen pretje. Het doet best pijn. En Stefan zet zo knap door maar heeft het ook wel zwaar dan. We nemen het dag voor dag en ik neem mijn petje voor hem af. Nu de route plannen..

By the way we gaan beginnen met de NSOT (never speak of this) list

Hoofdstuk van Stefan

3 woorden… Holy, Moly, cwacamoly! Dat was me een pokke eind! 96 km… Dat was geen kippen eitje hoor. Veel hobbels, bruggen en uitglijders. En dan 1 km voor de camping… Fatale val! Schaaf mijn knie, en bloed als een gekke :(. Had ik maar super healing skills. Zoals deadpool. Hoe dan ook, grrr €22,40 kwijt aan een stukje gras met 4 douche munten. An absolute waste! Wel goed slapen nu, heeeeeerlijk!

Tot morgen! Stefan 😉

Deel deze informatie: