Route 2010: De Val

In 2010 werd een tweede fietstocht gepland. de bedoeling was om via Winterswijk naar Schiermonnikoog te gaan. Waarom Schiermonnikoog, dat was me niet helemaal duidelijk maar stefan had zijn zinnen duidelijk op Schiermonnikoog gezet.

Met goede moed gingen we op pad richting de veluwe en richting Apeldoorn. waar we de eerste stop zouden gaan maken. Een prachtige route uitgezet met de fietsrouteplanner van de fietsersbond en via knooppunten, zodat stefan de route kon volgen en steeds weer wist waar we heen moesten. We kwamen over het kootwijkerzand en langs radio kootwijk, wat een prachtige natuur is er toch in Nederland.

Na een laatste klim werd de afdaling naar hoog soeren ingezet en daar…. Sloeg het noodlot toe. In een bocht lag een berg zand en grind daar ging stefan IMG_0585onderuit; verloor controle over zijn fiets en voorover schoof hij over de grond. Schrik slaat mij om het hart, help wat nu. Dikke tranen, pijn, schaafwonden. Hup EHBO kit open, alles schoonspoelen en verbinden die handel, en daarna toch maar door gegaan. IMG_0587 IMG_0591 IMG_0594 IMG_0585 IMG_0590

Deel deze informatie: