Waarom Fietsnomaden

Waarom een website over fietsnomaden?

Er zijn meerdere redenen waarom deze site is ontstaan.

Passie voor fietsvakanties.
Allereerst is er de passie voor fietsvakanties. Onze passie om een reis te maken van A naar B op een pure manier; in direct contact met de natuur, met het land, de omgeving, de elementen. Een passie om toch de grens te verleggen en redelijk basic te overnachten na een dag vol krik krak krok op de fiets.

Informatie over fietsvakanties (met kinderen).
De tweede reden is omdat tijdens de voorbereiding in onze eerste fietsvakanties we tegen allerhande vragen aanliepen die we her en der beantwoord hebben gekregen. Hieruit is onze persoonlijke manier van dingen doen, materiaal, routes en voorbereiding ontstaan die we graag met jullie willen delen.

Reis van vader en zoons
Het is ook een plek waar ik als vader van 2 zoons mijn reis als vader en mijn worsteling, inzichten, piek en dal momenten wil delen. Omdat ik denk dat als ik mezelf meer durf te delen vanuit wat ik als vader meemaak, en wat mijn innerlijke wereld daarbij is, ik wellicht andere vaders help, en een hart onder de riem steek.

Reis van een kind van Autisme de wereld in
Het is ook een plek waar ik de reis van mijn oudste zoon Stefan (met PDD-MCDD) deel. Een plek waar ik wil laten zien hoe stefan zelf aangaf welke reis hij wilde maken, een reis die hem meer en meer in zijn lichaam en in de wereld bracht en brengt.

Deel deze informatie: