Dag 10

Dag 10 Post Sur Saone naar Marnay 68km

IMG_1745Een vreemde dag. Hadden we ons volledig voorbereid op 3 keer 3-4% omhoog gebeurt er niks. Is het een drukfout. Hahahah. Met andere woorden we hadden eigenlijk gewoon nog een stukje door kunnen fietsen. Maar wat er leuk aan is, het gaat lekker snel.

We racen over het jaagpad, langs de Saone. We gaan nog een paar keer omhoog over een soort tunnel voor boten, en voordat we het weten zijn we 33 km verder. En alle lastige stukken makkelijk te doen. We rijden nog wel flink een vals plat op naar GY door een Bos maar uiteindelijk doet ook hier het airco moment in de intermarche veel van het geleden leed vergeten.

IMG_1748In No Time zijn we in Marnay en daar gaat Stefan helemaal los. Al juichend rijden we door het dorp naar de camping. Daar treffen we nog meer Nederlandse fiets helden. Yvonne en Michael, en Elias en Lara.

Ook heeft de camping een heerlijk Zwembad, lekker spetteren. De intermarche voor boodschappen is lekker dichtbij en samen hebben we een tweede wel verdient airco moment.

We besluiten om te eten bij de camping en even een dag niet te koken en we hebben overleg met Elias en Lara

IMG_1750Afstemmen op de route met Elias, lastig om met iemand anders te gaan, maar ook fijn om even wat aanspraak met een andere volwassene te hebben.

 

 

Deel deze informatie: