(Route) Planning

IN december zijn we begonnen met nadenken over de route. Stefan wilde eerst een epic tour maken via Neef Toon in Zug en dan langs de Grimselpass, Furkapas, en Oberalppass en daarna via de Splugenpass naar talie. (we hebben een keer de Grimselpass omhoog gereden maar de klim niet afgemaakt, dus dat moet dan nog wel, vandaar). Dat was toch iets te ambitieus, en daar heb ik dan ook een stokje voor gestoken.

Wel wilden we langs neef Toon in Zug en dan door steken naar Italie en via Camping Sasso Corbo ( in Toscana), van onze vrienden Bas en Domenica en hun kinderen Ruben, Jorn, Sem en Cas.

En zo zijn we gaan plannen. Oorspronkelijk wilden we ook nog langs Opa Edo in Monte Theroux (lag immers ook bijna op de route) maar ook daar hebben we uiteindelijk een streep door gezet. Alhoewel fietsen langs Goumois (wat een geweldig leuke naam) aan de Frans-Zwitserse Grens nog steeds een aantrekkelijke hilarische route variant is. De berg op echter bij Goumois richting Saignelegier is echter geen lolletje, dus die hebben we toch maar laten vervallen .

Uiteindelijk hebben we nu een plan Epic Route 2016 versie 1 Blad1

We denken in 35 dagen van Beek (limburg) naar Rome te fietsen waarbij wars door zwitserland gaan en via Davos over de Alpen Italie in fietsen. Spannend……

Deel deze informatie: